Vi söker just nu undertaksmontörer!

Undertakskillarna är ett undertaksföretag som utför akustiklösningar för både väggar och tak i Göteborgsregionen. Våra främsta kunder är byggföretag både stora som små och de vanligaste arbetsområdena är offentliga miljöer så som skolor, kontor och butiker etc. Vi har ett 10-tal montörer som klarar förutsättningarna för både små och stora projekt.

Undertakskillarna har varit verksamma de senaste 25 åren i Göteborg och har hela tiden strävat efter att hålla den bästa kvalitén inom branschen. Hos oss erbjuds du en tjänst som är både utvecklande och mångsidig, med ett omväxlande, intressant och självständigt arbete tillsammans med kollegor som är väl bevandrade i branschen.

Arbetsuppgifter

Som undertaksmontör hos oss jobbar du främst med montage av modulundertak i pendlat bärverk, men även limmade och direktmonterade undertak och även väggabsorbenter tillhör en del i det vardagliga arbetet. Att läsa och kunna förstå ritningar blir också en viktig del i arbetet då vi ofta arbetar självständigt med eget ansvar. I den dagliga rutinen ingår förutom montage av undertak även att man för in materialåtgång och fyller i de rapporter som projekten kräver, det kan t ex vara egenkontroller och riskanalyser.

Vem du är!

Vi söker dig som är utbildad inom bygg eller har en tidigare bakgrund inom byggbranschen. Som person är du driven, positiv och full av energi. Du är händig och duktig på att hitta bra lösningar. Du har en bra samarbetsförmåga och är väldigt serviceinriktad. Du är lyhörd för uppgiften och älskar att lämna efter dig ett väl utfört arbete tillsammans med kollegor. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Anställningstyp

Tillsvidareanställning.

Låter detta intressant kontakta oss på:

jobb@undertakskillarna.com

0707-76 77 80