Lediga Tjänster

Vi söker just nu en kalkylingenjör!

Jobbeskrivning

Undertakskillarna är ett undertaksföretag som utför akustiklösningar för både väggar och tak i Göteborgsregionen. Våra främsta kunder är byggföretag både stora som små och de vanligaste arbetsområdena är offentliga miljöer så som skolor, kontor och butiker etc. Vi har ett 10-tal montörer som klarar förutsättningarna för både små och stora projekt.

Undertakskillarna har varit verksamma de senaste 24 åren i Göteborg och har hela tiden strävat efter att hålla den bästa kvalitén inom branschen. Hos oss erbjuds du en tjänst som är både utvecklande och mångsidig, med ett omväxlande, intressant och självständigt arbete tillsammans med kollegor som är väl bevandrade i branschen.

 

Arbetsuppgifter

Som kalkylingenjör hos oss ansvarar du för att projekten skall få rätt förutsättningar från start både vad gäller lönsamhet och kvalitet. Den största uppgiften blir att gå igenom förfrågningsunderlag, mängda ritningar och lägga fram kalkyler som ligger till grund för anbud. Du kommer också ansvara för uppföljning av projekt. Rollen kräver ett omättligt engagemang och innebär såväl kalkyltid inne på kontoret men också direktkontakt med kunder såväl via telefon som på byggarbetsplatsen. Dina ansvarsområden ökar med tiden och kommer senare även innehålla både inköp och slutförhandling med kund. Efter en längre lyckad period som kalkylingenjör kan tjänsten komma att inkludera även projektledning.

Vem du är!

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning gärna med inriktning ”väg- och vatten” eller ”samhällsbyggnad”. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete men inte något krav. Som person är du driven, positiv och strukturerad. Du är lyhörd för uppgiften och trivs med att skapa goda resultat tillsammans med kollegor. Du har en förmåga att ta dig an helheten i ett projekt och är duktig på att prioritera och organisera. Du har med hjälp av din entreprenörsanda en möjlighet att skapa förtroende och goda kundrelationer.

 

Anställningstyp

Vikariat heltid januari – augusti 2019 med möjlighet till förlängning av tjänst.

Låter detta intressant kontakta oss på:

emil@undertakskillarna.com

0707-76 77 80